ایمن کردن رایانه

امنیت فناوری اطلاعات

 

Computer

هنگامی که شما رایانه و لپ‌ تاپی جدید می‌خرید، بسیار مشتاق هستید که سریعاً آن را از بسته بندی خارج نموده و از مزایای این تکنولوژی جدید بهره گیرید؛ اما اولین چیزی که اکثر کاربران آن را فراموش می‌کنند این است که رعایت امنیت، مهم‌ترین نکته‌ای است که کاربر باید آن را رعایت نماید.

ایمن‌کردن رایانه شخصی کار دشواری نیست اما حقیقت این است که انجام آن کمی زمانبر است. این بدان خاطر است که شما باید پیش از استفاده از سیستم خود، از به روز بودن و کامل بودن افزونه‌های امنیتی (Patch) سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای نصب شده بر روی آن اطمینان پیدا کنید و در صورت کامل نبودن این افزونه‌های امنیتی موارد لازم را دانلود نمایید.

علاوه‌بر این، مراحلی دیگر نیز در تکمیل این روند وجود دارد که در سیستم‌های عامل ویندوز، لینوکس و مک همه یکسان بوده و به شرح زیر می‌باشد:

۱٫ گذاشتن گذرواژه مطمئن (ایمن)

هنگامی که شما برای اولین بار سیستم خود را روشن می‌کنید، سیستم به سراغ فرایندهای نصب مختلفی خواهد رفت. اما اولین چیزی که از شما می‌ خواهد این است که یک نام کاربری و گذرواژه برای خود انتخاب نمایید.

شما ممکن است با خود بیاندیشید که برای راحتی در یاد آوری؛ از یک گذرواژه ساده و دم‌دستی استفاده نمایید، امّا این خود از بزرگترین اشتباهات است زیرا انتخاب چنین گذرواژه‌هایی امکان دسترسی دیگر افراد (خصوصا بدافزار پردازان و هکرها) به رایانه و یا لپ‌ تاپ شما را راحت‌ تر می‌سازد. لذا سعی کنید که از گذرواژه‌های پیچیده و قوی استفاده کنید.

۲٫ حتماً افزونه‌های امنیتی خود را چک کنید

بعد از بوت شدن سیستم و ورود به صفحه دسکتاپ، یکی از مراحل اساسی امّا کمی کسل‌ کننده شروع می‌شود: نصب افزونه‌های امنیتی. شما بایستی این فرایند را چندین بار انجام دهید تا زمانی که مطمئن شوید دیگر هیچ افزونه‌ای برای دانلود و نصب باقی نمانده است.

۳٫ حتماً نرم افزار امنیتی بر روی سیستم خود نصب کنید

نصب افزونه‌های امنیتی، جلوی ورود بسیاری از آسیب‌ پذیری‌ها را خواهد گرفت امّا همواره ویروس‌ها و بدافزارهای جدیدی کشف می‌شود و هیچ تفاوتی نمی‌کند که شما در رایانه خود چه سیستم عاملی دارید. نرم‌افزارهای امنیتی به شما کمک خواهند کرد تا آسیب‌ پذیری‌های رایج را حذف کرده و جلو ورود آسیب‌ پذیری‌های جدیدتر را بگیرید.

البته بر سر نصب نمونه‌های خریداری شده و یا رایگان مباحث قابل بحث زیادی وجود دارد؛ امّا نصب نکردن هیچ نرم‌افزار امنیتی بزرگترین اشتباه است. انتخاب خود را انجام دهید، آن را نصب کرده و مطمئن شوید که در نرم‌افزار امنیتی به طور منظم به روز رسانی‌ انجام شود.

۴٫ از برنامه‌های مدیریت گذرواژه استفاده نمایید

با استفاده از این نر‌م‌افزار شما می‌توانید پس از انتخاب گذرواژه‎های مناسب برای نرم‌افزارها، ایمیل‌ها و …؛ و ذخیره کردن آن بر روی این نوع نرم‌افزارها که انواع گوناگون آن با توجه به سیستم عامل مورد استفاده شما وجود دارد، دیگر نگران فراموش کردن گذرواژه‌های خود نباشید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 10 ارديبهشت 1392برچسب:ایمن کردن ,ایمن کردن رایانه, توسط صمد سهراب
نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Excel ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Access ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Word ) به همراه جواب بالابردن امنیت اطلاعات تلفن‌همراه با رمزنگاری اندروید اپلیکیشن های رایگان چیزی نیست جز از دست دادن حریم خصوصی! انگلیس رتبه اول لیست قربانیان حملات سایبری ۲۰۱۴ یک هکر روسی رمز عبور ۵ میلیون ایمیل را هک و منتشر نموده است 25 رمز عبور محبوب سال 2013 بدترین «رمز عبور»های اینترنتی معرفی شدند حمله هکرها به 18 دانشگاه ايتاليا ضد‌روش‌های هک پسورد هک سایت های آمریکایی امنیت مرورگرهای اینترنتی رمـــــــــــزهای امـــــــــن رمز عبور قوی یکی از اصول حفاظتی بدترین رمز عبورها انتشار 2 میلیون رمز عبور کاربران اینترنتی NOD32 Password and Username
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز