10 نشانه ویرووسی بودن سیستم‌

امنیت فناوری اطلاعات

 virus

آیا به این مشکوکید که سیستم شما آلوده به یک بد افزار است؟ چرا؟ به این دلیل که از حد معمول کند‌تر عمل می‌کند؟ شاهد باز شدن برنامه‌های‌ ‌نامنتظره هستید؟ نرم‌افزار امنیتی شما از کار افتاده است؟ شاهد نمایش تبلیغات بر‌ صفحه مرورگر خود هستید؟ چه شده‌؟! آیا سیستم شما آلوده شده است؟

در حالتی که به آلوده بودن سیستم خود به یک بد‌افزار مشکوک شده‌اید، باید کارهای زیر را مد نظر قرار دهید؛

1 – از هرگونه خرید آنلاین و عملیات بانکی که شامل ورود اطلاعات حساب بانکی یا گذرواژه باشد، خودد اری‌ و این عملیات را متوقف کنید.

2 – از فعال و به روز بودن نرم افزار امنیتی خود مطمئن شوید. سیستم شما باید دست‌کم به یک آنتی ویروس و یک فایروال مجهز باشد.

3 – سریع اقدام به اسکن ‌سیستم خود کنید و هر موردی را که از سوی آنتی ویروس ‌موردی مشکوک گزارش شد، پاک یا قرنطینه و در صورت لزوم از اسکن پیش از بوت شدن سیستم عامل استفاده کنید.

در بسیار از موارد کاربران بنا به دلایلی از جمله اینکه سیستم دچار کندی بیش از اندازه شده‌ یا در روی مرورگر آنها تبلیغاتی ناخواسته به نمایش در‌می‌آید و یا اینکه برخی برنامه‌ها‌ غیر منتظره و خودکار اجرا می‌شوند، گمان به این می‌برند که سیستم آنها ویروسی شده است. در حالی که همه اینها می‌تواند نشانی از آلوده بودن سیستم به یکی از انواع بدافزار باشد ـ بنا به موارد خاص ـ اما همواره همه اینها، نشانی از آلودگی سیستم نیست.

برای آنکه بدانید آیا سیستم شما آلوده به بدافزار شده چند مرحله کار لازم است؛ نخست اینکه باید 9 گونه بد‌افزار موجود برای سیستم های رایانه‌ای را ـ که بنا بر‌ نوع فعالیت و عملکرد مشخص و طبقه بندی شده‌‌اند ـ بشناسید. همچنین درک و دریافت اینکه یک بد افزار چگونه منتشر شده و خود را در سطح سیستم تکثیر می‌کند نیز در شناسایی سیستم آلوده مهم است. پس از آن می‌توانید از یکی از ده نشانه و علایم زیر برای دریافت اینکه سیستم شما آلوده به یک گونه ‌ویروس یا بد‌ افزار شده است یا خیر، استفاده کنید.

1 – کندی بیش از حد سیستم عامل‌

2 – وقتی ‌روی آیکون ها کلیک می‌کنید، هیچ واکنشی رخ نمی‌دهد یا آنکه برنامه‌های شما به درستی عمل نمی‌کنند.

3 – سیستم عامل بی دلیل Reboot شده، به اصطلاح هنگ می‌کند – Freeze ‌– یا خاموش می‌شود.

4 – آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی شما ‌ناگهانی از کار می‌افتد و قادر به فعال‌سازی دوباره نیست.

5 – امکان دسترسی به بخش‌هایی از دیسک سخت یا برخی درایو ها وجود ندارد و این تلاش با پیغام خطا روبه‌رو می‌شود.

6 – پرینتر شما یکباره از دسترس خارج می‌شود و امکان پرینت گرفتن از مستندات فراهم نیست.

7 – پیام‌هایی ‌روی سیستم شما به نمایش در‌می‌آید که حاکی از آلوده شدن سیستم به ویروس است. معمولا نام نرم‌‌افزار یا کدی که این پیام را صادر می‌کند نا‌مشخص و نا‌معلوم است.

8 – پیام‌های تبلیغاتی نا‌خواسته و در زمان‌های نا خواسته ‌روی سیستم عامل و به ویژه بر ‌مرورگر شما به نمایش در‌می‌آید. این یکی از جدی‌ترین نشانه‌های آلوده بودن سیستم به بد افزار است.

9 – برای دانلود و نصب یک نرم افزار امنیتی مانند آنتی ویروس و یا سایر برنامه‌ها مشکلات جدی وجود داشته و معمولا این کار موفقیت‌آمیز نیست.

10 – فایل‌ها یا آیکو‌ن‌های موجود بر‌ دسکتاپ یا بخش‌های دیگر از دیسک سخت‌ یکباره ناپدید و پسوند فایل‌ها به شکل عجیب و غریبی تغییر می‌کند و پوشه‌ها و برنامه‌ها مخفی می‌شوند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 28 خرداد 1393برچسب:10 نشانه ویرووسی بودن سیستم‌ ,ویرووسی بودن سیستم‌ ,نشانه های ویرووسی بودن سیستم‌ ,, توسط صمد سهراب
نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Excel ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Access ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Word ) به همراه جواب بالابردن امنیت اطلاعات تلفن‌همراه با رمزنگاری اندروید اپلیکیشن های رایگان چیزی نیست جز از دست دادن حریم خصوصی! انگلیس رتبه اول لیست قربانیان حملات سایبری ۲۰۱۴ یک هکر روسی رمز عبور ۵ میلیون ایمیل را هک و منتشر نموده است 25 رمز عبور محبوب سال 2013 بدترین «رمز عبور»های اینترنتی معرفی شدند حمله هکرها به 18 دانشگاه ايتاليا ضد‌روش‌های هک پسورد هک سایت های آمریکایی امنیت مرورگرهای اینترنتی رمـــــــــــزهای امـــــــــن رمز عبور قوی یکی از اصول حفاظتی بدترین رمز عبورها انتشار 2 میلیون رمز عبور کاربران اینترنتی NOD32 Password and Username
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز