امنیت فناوری اطلاعات
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در زمانیکه مشغول کار با سیستم خود هستید و ناگهان عبارت Dont Send برای شما نمایش داده می شود خواهید دید که پس از کلیک بر روی این عبارت تمام محتویات صفحه ی دسکتاپ حذف می شود و تنها اثر باقی مانده تصویر پس زمینه است برای جلوگیری از این کار کافیست با استفاده از کلیدهای Ctrl+Shift+Esc به محیط Task Manager بروید. 

حالا از منوی File گزینه ی New Task را انتخاب کنید ودر پنجره ای باز نشده عبارت Restore یا Explorer.exe را تایپ کنید و کلیه Enter را بزنید خواهید دید که محیط ویندوز برگردانده می شود.

نوشته شده در تاريخ پنج‌شنبه 31 مرداد 1392 توسط itsecurity
ارسال فایلها بدون استفاده از اینترنت با HyperTerminal جلوی دزد وای‌فای خود را بگیرید! NOD32 Password and Username در مورد شبکه وای فای بیشتر بدانیم مدل سه‌بعدی هر شیئی چگونه مانع از رصد شدن وب گردی خود در اینترنت شویم؟ جوانترین دختر هکر دنیای اینترنت @ از کجا آمد؟
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
$captcha_html
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید