امنیت فناوری اطلاعات
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در زمانیکه مشغول کار با سیستم خود هستید و ناگهان عبارت Dont Send برای شما نمایش داده می شود خواهید دید که پس از کلیک بر روی این عبارت تمام محتویات صفحه ی دسکتاپ حذف می شود و تنها اثر باقی مانده تصویر پس زمینه است برای جلوگیری از این کار کافیست با استفاده از کلیدهای Ctrl+Shift+Esc به محیط Task Manager بروید. 

حالا از منوی File گزینه ی New Task را انتخاب کنید ودر پنجره ای باز نشده عبارت Restore یا Explorer.exe را تایپ کنید و کلیه Enter را بزنید خواهید دید که محیط ویندوز برگردانده می شود.

نوشته شده در تاريخ پنج‌شنبه 31 مرداد 1392 توسط itsecurity
نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Excel ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Access ) به همراه جواب نمونه سوالات اتوماسیون اداری( Word ) به همراه جواب بالابردن امنیت اطلاعات تلفن‌همراه با رمزنگاری اندروید اپلیکیشن های رایگان چیزی نیست جز از دست دادن حریم خصوصی! انگلیس رتبه اول لیست قربانیان حملات سایبری ۲۰۱۴ یک هکر روسی رمز عبور ۵ میلیون ایمیل را هک و منتشر نموده است 25 رمز عبور محبوب سال 2013
تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : قالب سبز
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران